Hei alle sammen

Nå er det lenge siden vi har hatt muligheten til å ses (utenom Zoom), og vi håper virkelig at vi snart kan møtes  og synge sammen.

Vi tar altså sikte på å starte øvelsene 16. august.  Planen er på Tårnåsen men det avhenger av restriksjonene som er på den tiden.  Finstad skole har vi ut august som et alternativ om det viser seg at lokalet på Tårnåsen blir for lite når det gjelder å holde avstand til medsangere.

For å holde god oversikt over hvor mange som kommer på øvelsene så vil vi fortsette med å melde oss på i Spond (som vi har gjort de siste månedene)

Vi vet jo selvsagt ikke hvordan det blir med Tage og oppstarten, men han selv håper og tror at det går bra.  Styret jobber også med å få på plass en back-up i tilfelle vi skulle ha behov for det.  Det blir vel en gjeng med smårustne sangere som starter opp, så vi får ta det rolig til å begynne med.  Vi vil også fortsette planen med repertoiret som ble lagt fram av musikkutvalget.

Det planlegges et medlemsmøte også 16. august, så det er fint om saker dere ønsker tatt opp sendes til Tove.  Ellers har vi også på planen et seminar i høst og prøver å booke Maria Berglund til dette.

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende sommer og vi gleder oss til å se dere igjen.

Masse toner og hilsener fra det nye styret:

Helka, Marianne, Asle, Aina, Torill, Erik og Tove