Siste nytt fra musikkutvalget

Musikkutvalget har hatt to møter etter at den siste nedstengingen kom. På det første møtet diskuterte vi alle de gode forslagene til temaer til nytt konsertprosjekt som dere i koret hadde kommet med. På det andre møtet (i dag) diskuterte vi alle de forslagene som dere har kommet med i forhold til et repertoar som kan passe til disse forslagene. Og det har blitt litt av en jobb; Dere har kommet med mer enn hundre forslag til sanger som kan være med på konserten! Vi har kommet frem til at vi skal gjøre et utvalg av alle disse sangene i en fordeling på fire avdelinger på konserten: Pop, rock, country og visesang. Og vi legger vekt på at vi ikke skal glemme norsk (språket altså).

Vi kom videre frem til at vi ønsker to medleyer: Et ABBA-medley, for å gi en honnør til discomusikken, men også et medley til Jahn Teigen, som en hommagé til han.

Utover dette så er vi på langt nær ferdige med å gå igjennom de hundre (eller så) sangene som har blitt foreslått. Men vi har blitt enige om et sted vi kan begynne: Mannskor mot damekor. I dette tilfellet «All I Have To Do Is Dream» som mannskor (se post med note og lydfiler under) mot «It’s Raning Men» med bare damekor (kommer). Det at vi har noen sanger bare for menn, og det at vi har noen sanger bare for kvinner, vil ikke bare kunne gjøre at konserten kan bli mye mer dynamisk spennende enn en konsert hvor hele koret synger, men det gjør at vi også – i denne koronatiden – kan ha øvelser med hele ensembler (dvs. alle stemmer) selv om dette ikke betyr hele koret.

Den endelige beslutningen på det nye repertoaret fra musikkutvalget kommer i løpet av neste uke. Etter det kommer også nye noter og nye lydfiler som dere kan ta tak i og kose dere med frem til vi møtes på nyåret.

På vegne av musikkutvalget:

Tage

Én kommentar til “Siste nytt fra musikkutvalget”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.